Mbuloja

Mbulojame xham

Mbulojë me alumin dhe xham të sigurisë. Kjo mbulojë është mënyra ideale për të zgjeruar hapsirën e shtëpisë tuaj me pamje elegante dhe dizajn kompakt. E veçanta e këtij produkti është se mund të kombinohet me xhama lëvizës anësorë apo perde në mënyrë që koha në të cilën e kaloni nën mbulojë të jetë e rehatshme dhe relaksuese.

GALERIA