Xhama

XhamaPalosës

Sistemi ynë është dizajnuar për përdorim më funksional të terracave dhe ballkoneve në shtëpinë apo banesën tuaj. Në fakt, është shqetësuese që ballkonet tona, të cilat janë pjesë e shtëpisë sonë, përdoren vetëm në verë. Falë sistemit të mbylljes së ballkonit me këtë sistem të xhamit, pamja e jashtme e ndërtesës tuaj lulëzon, ballkonet tona heqin qafe të qenurit i bllokuar brenda banesës apo shtëpisë. Tani ato marrin një qëndrim kundër të ftohtit dhe ngrohjes dhe sidomos sigurinë e fëmijëve tanë të vegjël.

GALERIA