Xhama

XhamaSlide

Është një alternativë ndaj sistemeve të mbylljes së ballkonit që aktualisht janë në përdorim në gjithë botën. Ne kërkuam aspektet e munguara të një sistemi ekzistues dhe nisëm sistemin tonë të ri, në përputhje me kërkesat e klientëve tanë. Sistemi i rrëshqitjes (sistemi Slide) është sistem në binarë i vendosur në drejtim të lëvizjes horizontale drejt ballkonit dhe nuk shkakton ngushtim në brendësi. Ngarkesa në sistem siguron 2 rrota në fund dhe 2 rrota në krye. Profilat janë nga alumini, pajisjet janë poliamide (plastikë). Nuk ka material që ndryshket në sistem. Xhami i sigurisë së lartë 4+4 ose 5+5 me folje në mes.

GALERIA