[rev_slider alias=”duotone1″]

Pergola

Pergolat ofrojnë zgjidhje të përsosur për hije në hapesirën tuaj. Ato ofrojnë mbrojtje gjatë gjithë vitit nga dielli dhe shiu. Hapësirat komerciale dhe banimi në natyrë tani mund të përdoren gjatë gjithë vitit, sepse ato ofrojnë mbrojtje nga dielli dhe shiu! Rezervimet për ulëse dhe ngjarje të restauranteve në natyrë krijojnë të ardhura, prandaj pritjet e dasmave në natyrë dhe para plazhit tani mund të jenë të mundshme pa u shqetësuar..!

Mbuloja me xham

Mbulojë me alumin dhe xham të sigurisë. Kjo mbulojë është mënyra ideale për të zgjeruar hapsirën e shtëpisë tuaj me pamje elegante dhe dizajn kompakt. E veçanta e këtij produkti është se mund të kombinohet me xhama lëvizës anësorë apo perde në mënyrë që koha në të cilën e kaloni nën mbulojë të jetë e rehatshme dhe relaksuese.

"Përjetoni gjallërinë e kopshtit tuaj në një ambient komod"

Partnerët:

Sattler sjellë luksin evropian në një pamje elegante të tendave. Unik, i bukur dhe funksional, ky shtof me zgjidhje të ndryshme ngjyrash i ka të gjitha... Rezistent ndaj rrezeve UV, mykut dhe kalbjes. Me një garanci 5-vjeçare nga prodhuesi. Shtofi Sattler është zgjidhja më e mirë për tenda!

Becker prodhon motorë me kualitet të lartë dhe teknologji inovative. Automatizimi i tendave dhe pergolave rritë gjasat që ju të përfitoni nga aspektin e mbrojtjes nga dielli, pasi që tenda mund të hapet automatikisht sipas nevojës, në varësi të kushteve të ditës.

Kërko ofertën tënde!