Produktet tona

Pergola

Pergola është një strukturë e performancës së lartë e projektuar posaçërisht për aplikime të mëdha komerciale, siç janë zonat e ngrënies në natyrë, terraca në natyrë dhe qendrat e ngjarjeve, kuvertat e pishinave etj. Sistemi ynë është shumë rezistent ndaj erës. Nuk është një copë metali, kështu që nuk ndryshket, oksidohet apo prishet. Eshtë bërë tërësisht nga alumini dhe aplikimi i bojës pluhur elektrostatike, duke sfiduar vitet. Motorët e markës SOMFY dhe BECKER, të cilët janë lider botërorë në sistemin e automatizimit, përdoren në produktet tona. Aty ku dëshirohen qiejt e hapur dhe ku kerkohet mbrojtje nga moti i ndryshueshem, aty eshte Pergola.

Mbuloja me xham

Mbulojë me alumin dhe xham të sigurisë. Kjo mbulojë është mënyra ideale për të zgjeruar hapsirën e shtëpisë tuaj me pamje elegante dhe dizajn kompakt. E veçanta e këtij produkti është se mund të kombinohet me xhama lëvizës anësorë apo perde në mënyrë që koha në të cilën e kaloni nën mbulojë të jetë e rehatshme dhe relaksuese.

Xhama Gijot

Sistemi ynë është dizajnuar për përdorim më funksional të terracave dhe ballkoneve në shtëpinë apo banesën tuaj. Në fakt, është shqetësuese që ballkonet tona, të cilat janë pjesë e shtëpisë sonë, përdoren vetëm në verë. Falë sistemit të mbylljes së ballkonit me këtë sistem të xhamit, pamja e jashtme e ndërtesës tuaj lulëzon, ballkonet tona heqin qafe të qenurit i bllokuar brenda banesës apo shtëpisë. Tani ato marrin një qëndrim kundër të ftohtit dhe ngrohjes dhe sidomos sigurinë e fëmijëve tanë të vegjël.

Xhama Slide

Është një alternativë ndaj sistemeve të mbylljes së ballkonit që aktualisht janë në përdorim në gjithë botën. Ne kërkuam aspektet e munguara të një sistemi ekzistues dhe nisëm sistemin tonë të ri, në përputhje me kërkesat e klientëve tanë. Sistemi i rrëshqitjes (sistemi Slide) është sistem në binarë i vendosur në drejtim të lëvizjes horizontale drejt ballkonit dhe nuk shkakton ngushtim në brendësi. Ngarkesa në sistem siguron 2 rrota në fund dhe 2 rrota në krye. Profilat janë nga alumini, pajisjet janë poliamide (plastikë). Nuk ka material që ndryshket në sistem. Xhami i sigurisë së lartë 4+4 ose 5+5 me folje në mes.