TendaKasetë

Është një model i tendës ku gypi, shtofi dhe krahët janë plotësisht të mbrojtur dhe ruhen në një kasetë të mbyllur alumini kur mbyllet tenda. Kjo tendë shërben si një shtojcë mahnitëse për çdo shtëpi dhe mund ta shndërrojë një zonë të thjeshtë dhe të rëndomtë në një hapësirë të elegante për të qëndruar me familjen dhe shoqërinë.

GALERIA