ÇadraDielli

Çadrat me sistem litari dhe llagera janë llojet e zakonshme të çadrave në treg. Modelet katrore dhe të rrumbullakëtajanë shumë të kërkuara në plazhe dhe pishina, gjithashtu ato sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme për klientët tuaj në kafene, restorante, hotele etj. Varësisht nga zonat dhe vendet e përdorimit, ngjyrat e shtofit dhe logot mund të vendosen sipas kërkesës.

GALERIA