Certifikimet

Kompania jonë certifikohet me ISO 9001, 14001 dhe 45001, dëshmia e angazhimit tonë për cilësinë, mjedisin dhe sigurinë në punë.

Në një kohë kur standardet e larta janë thelbësore për suksesin e një kompanie, jemi krenarë të njoftojmë se kompania jonë ka arritur certifikimin me ISO 9001, 14001 dhe 45001. Ky sukses dëshmon angazhimin tonë të palëkundur për cilësinë, mjedisin dhe sigurinë në punë.

Certifikimi me ISO 9001 është një vërtetim se jemi përkushtuar për ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të shkëlqyera në përputhje me kërkesat e klientëve tanë. Përmes vlerësimit të rregullt të proceseve tona, ne sigurojmë efikasitetin dhe përsosmërinë e tyre, duke iu përgjigjur kërkesave dhe nevojave të klientëve në mënyrë të vazhdueshme.

Certifikimi me ISO 14001 tregon përkushtimin tonë ndaj menaxhimit të mjedisit. Përmes politikave dhe proceseve tona të kontrollit të ndotjes, reciklimit të mbetjeve dhe përdorimit të teknologjive të pastër, jemi të vendosur për të mbrojtur dhe respektuar mjedisin.

Certifikimi me ISO 45001 konfirmon vlerën tonë të lartë për sigurinë e punës dhe mirëqenien e punonjësve tanë. Përmes vlerësimit të rrezikut, trajnimit të vazhdueshëm dhe ndërgjegjësimin e punonjësve, ne sigurojmë që secili të ketë një përvojë të sigurt dhe të shëndetshme në punë.

Këto certifikime na inkurajojnë të vazhdojmë të përmirësojmë performancën tonë dhe të shkojmë përtej pritjeve të tregut. Ne do të vazhdojmë të investojmë në teknologji të avancuara, trajnimin e punonjësve dhe proceset e inovacionit për të siguruar që të mbetemi në krye të industrisë tonë dhe të ofrojmë vlerë të shtuar për klientët tanë.

Certifikimet me ISO 9001, 14001 dhe 45001 janë një hap i rëndësishëm përpara për kompaninë tonë. Ne jemi të lumtur për suksesin tonë, por nuk do të ndalemi këtu. Vazhdojmë të punojmë me vendosmëri për të arritur standardet më të larta të cilësisë, të ruajmë mjedisin dhe të sigurojmë një ambient të sigurt dhe të shëndetshëm për punonjësit tanë.

Ju faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj në kompaninë tonë. Ne angazhohemi që të ofrojmë më të mirën për ju dhe të vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm dhe i përgjegjshëm në fushën tonë.