TendaKlasike

Stil elegant klasik.
Tendat Klasike te prodhuara nga ne vijnë me një mundësi të mbulimit të hapsirës me shumë llojshmëri të ngjyrave nga shtofi Sattler (Austri). Model Ideal për zona komerciale të tilla si Terasa oborresh, ballkone dhe restorante. Përbëhet nga një tub i mbështjellur me shtof i cili hapet falë krahëve të fuqishëm me tension nga alumini, dhe ka kontroll manuale apo automatike.

GALERIA