TendaMbi Xham

Shijojeni terasën tuaj me kulm xhami edhe në ditët më të nxehta. Tenda mbi xham pasqyron rrezet e diellit të shndritshëm; rrezet ultravjollcë si dhe rrezatimin e nxehtësisë dhe në të njëjtën kohë lëshon në terasën tuaj dritën natyrale. Ngrohja mbetet jashtë ndërsa ju mund të qëndroni rehatshëm brenda.

GALERIA