Rreth Nesh

Historiku ynë

Kompania jonë është themeluar në vitin 2003.
Që atëherë ne kemi arritur të bëhemi kompani lider në vendin tonë dhe të bëjmë prodhimin e një game të gjerë të produkteve për mbrojtje nga dielli
kemi arritur të fitojmë respektin dhe besimin e shumë klientëve si brenda ashtu edhe jashtë vendit tonë.
Kompleksi jonë i biznesit përfshin rreth 8300m² zonë të hapur brenda së cilës 2000m² janë ambiente të mbyllura. Me produktet tona kreative, jemi të pranishëm jo vetëm në Kosovë, por edhe në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve të reja të tilla si: sistemet pergola, sistemet e tendave, sistemet çadrave, mbulojave për pishina, sistemet e xhamave palosës për ballkone, etj.
Inspirimi, kreativiteti, risitë, konceptet unike arkitekturale si dhe kënaqësia e konsumatorit janë vlerat themelore të pasqyruar në çdo produkt të kompanisë sonë.