TendaPerde

Mundëson përdorimin e zonave të jashtme në mjedise me shi apo me diell. Krijon vende të këndshme në kopshte dhe në zonat e jashtme. Mund të përdoret manualisht ose me telekomandë. Mund të shtohen sensorë diellorë dhe të erës. Përshtatet me stilin e shtëpisë tuaj me anë të ngjyrave të ndryshme nga shtofi Sattler. Kaseta e aluminit mbron mekanizmin dhe shtofin për jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri të madhe.

GALERIA