MODELET E TENDAVE

Tenda Kasetë

Model special i tendave automatike me konstruksion alumini "kasetë".

Tenda Klasike

Model më i përhapur në industrinë e tendave, Mundësi e përdorimit manual apo automatik.

Tenda Dritare

Model i dizajnuar për krijimin e hijeve në zona të dritareve.

Tenda Perde Kasetë

Model unik i tendave anësore me konstruksion alumini 'kasetë'. Mundësi e përdorimit manual apo automatik.

Tenda Dyanësore

Një model i kombinuar i tendave klasike dhe konstruksionit të metalit që së bashku japin një produkt mjaft praktik dhe tërheqës.

Tenda Harkore

Ky model i jep shtëpisë apo lokalit tuaj një dizajn tradicional. Përdoret më së miri për një hyrje apo dritare të vogël.

Tenda Mbi Xham

Mbetet një nga sistemet e preferuara të klientëve tanë. Kjo tendë bën atë që duhet: Ofron hije dhe mbrojtje nga dielli, duke i shtuar shije ambientit.

Tenda Nën Xham

Duke shërbyer si një aksesor në kulmin tuaj të xhamit kjo tendë krijon hije dhe ambient të përshtatshën në terasën tuaj të mbuluar me xham.