Xhamalëvizës

Janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një urë lidhëse midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme, me një zonë të mbrojtur që gjithashtu ndjehet e freskët dhe shtoni një hapësirë shtesë elegante në shtëpinë tuaj. Dizajni bashkëkohorë me pjesët më të larta të cilësisë së aluminit të kombinuara me panele qelqi (xhami), kujdeset që ju të shijoni tuaja në çdo kohe.

MODELET E XHAMAVE LËVIZËS

Xhama Slide

Sistemi i rrëshqitjes (sistemi Slide) është sistem në binarë i vendosur në drejtim të lëvizjes horizontale drejt ballkonit dhe nuk shkakton ngushtim në brendësi.

Xhama Gijot

Është sistem i lehtë, praktik dhe i sigurt. Ky sistem i xhamit motorik, mbështet motorin me një pamje elegante dhe estetike. Me xhamin e poshtëm (statik), mundësohet krijimi i rrethojës, me ç'rast produkti po bëhet shumë i ndryshëm nga sistemet tjera.

Xhama Palosës

Sistemi ynë është dizajnuar për përdorim më funksional të terracave dhe ballkoneve në shtëpinë apo banesën tuaj. Falë sistemit të mbylljes së ballkonit me këtë sistem të xhamit, pamja e jashtme e ndërtesës tuaj lulëzon.