TendaDritare

Stili i veçantë! Pamje e përmirësuar klasike me sistemin e krahut vertikal. Kjo tendë përbëhet nga konstruksioni dhe krahet e aluminit dhe shtofi Sattler. Mundësia e përdorimit manual apo automatik. Kjo tendë përdoret më së shumti për pjesër e përparme të dyqaneve, ballkone dhe dritare. Krahët e përkulur dhe të mbështetur në kasetë sigurojnë një pamje të mirë dhe pa rrudha.

GALERIA