Mbulojapër Pishina

Mbulojë me alumin dhe polikarbon 4mm. Kjo mbulojë ju mundëson përdorimin e pishinës në secilën stinë dhe kohë që ju dëshironi. Dizajni kompakt dhe materiali i kësaj pishine ofrojnë siguri nga aksidentet gjithashtu ofron pastërti të ujit në mot me erë gjatë vjeshtës...

GALERIA