Pergolame telekomande

Pergolat ofrojnë zgjidhje të përsosur për hije në hapesirën tuaj. Ato ofrojnë mbrojtje gjatë gjithë vitit nga dielli dhe shiu. Hapësirat komerciale dhe banimi në natyrë tani mund të përdoren gjatë gjithë vitit, sepse ato ofrojnë mbrojtje nga dielli dhe shiu! Rezervimet për ulëse dhe ngjarje të restauranteve në natyrë krijojnë të ardhura, prandaj pritjet e dasmave në natyrë dhe para plazhit tani mund të jenë të mundshme pa u shqetësuar..! Rezistent ndaj motit, është një sistem praktik që mund të hapet dhe të mbyllet me anë të telekomandës. Mbyllja e sistemit sigurohet nga palosja e tendës. Sigurohuni për përdorimin më të mirë të hapësirës tuaj!

GALERIA