TendaNën Xham

Kaloni ditën jashtë në kopsht nën kulmin e xhamit të terasës tuaj ku mbuloja nën xham premton mbrojtjen më të mirë nga rrezet e diellit dhe ndihmon në krijimin e zonës suaj të rehatshme në ambientin tuaj. Tenda shtrihet nën kulmin e xhamit ashtu që të mbrohet nga papastërtia, era dhe moti. Tenda nën xham me kasetën kompakte të saj i jep terasës tuaj një dizajn modern dhe pamje të mirë.

GALERIA